Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rafa Mir: “Demane perdó a l’afició del València”

Per Pablo Marquez · 17 Octubre, 2022

Demà el València jugarà un partit molt important davant el Sevilla en el Ramon Sánchez Pizjuan. L’equip andalús ha tardar en reaccionar, però amb l’arribada de Sampaoli s’ha convertit en un equip més competitiu. En la prèvia al partit, els companys de Superdeporte han parlat amb Rafa Mir. El davanter espanyol ha parlat sobre l’actualitat del València i sobre eixe gol que va celebrar la passada temporada.

La celebració del gol

Em vaig equivocar i des d’ací li demane perdó a l’afició del València. Va ser un moment molt important per a mi. Va ser el meu primer gol amb el Sevilla, un equip que havia apostat molt fort per mi en eixe mercat.”

“Era el tercer partit que jugava i podia fer gol. Es van ajuntar molts sentiments i al final em vaig deixar portar per l’ambient, però el respecte i l’afecte que li tinc al València és enorme i va molt més allà de celebrar un gol o no. He jugat contra equips als quals tinc molt afecte com el Mallorca i mai he celebrat un gol”.

El València de Gattuso

“Crec que està fent un gran futbol. Està arribant més a l’àrea rival i crec que estarà lluitant ací pels llocs alts. Té bons jugadors i té un grandíssim entrenador. Gattuso és un gran entrenador, se li veu amb molta personalitat i crec que li ha donat aqueixa personalitat a l’equip”.

La renovació de Gayà

“Estic molt content per Gayà, eixim del mateix costat, vivíem paret amb paret quan estàvem en la residència i estic molt content que companys com Gayà siguen tan importants per a un club com ell ho ha aconseguit”.

El fitxatge de Cavani

És un grandíssim jugador, un nou pur amb molts recursos i estic content que puga estar al València.”