ACTUALITAT  

Rafa Mir, sobre una temporada d’alts i baixos: “El temps posarà cada cosa en el seu lloc”

Per Mauro Pérez · 28 Maig, 2024

Acaba una temporada llarga i complicada per a molts equips i jugadors, i un dels noms que ha ressonat amb força en el mercat d’hivern ha sigut el de Rafa Mir. El davanter del Sevilla FC va protagonitzar un dels serials de l’any degut als rumors i negociacions entorn del seu possible fitxatge pel València CF, un traspàs que finalment no es va materialitzar.

Els rumors sobre un retorn de Rafa Mir al València van començar ja en el passat estiu, però no es van concretar. No obstant això, a meitat de temporada, després d’uns mesos amb poc protagonisme al Sevilla, l’interés del València va ressorgir amb més força. Semblava que tot estava llest perquè el davanter s’unira a l’equip de Mestalla, però en les últimes hores del mercat d’hivern, l’operació es va ensorrar per un desacord mínim en les xifres.

La caiguda de la negociació va deixar als dos clubs llançant-se acusacions mútues. El Sevilla va acusar el València de desaparéixer en els moments crucials de la negociació, mentre que el València va afirmar que el Sevilla havia canviat les condicions prèviament acordades, la qual cosa va portar al club valencià a retirar-se de l’operació.

Finalment, Rafa Mir va romandre al Sevilla, on no ha aconseguit consolidar-se com a titular sota els ordes de Diego Alonso ni de Quique Sánchez Flores. Malgrat esta situació, el davanter continua sent una opció prioritària per a la davantera del València CF sota la direcció de Rubén Baraja. Rafa Mir està disposat a considerar un retorn, però ha deixat clar que no esperarà fins a l’últim moment una tercera vegada.

En finalitzar la temporada, Rafa Mir ha compartit els seus sentiments i reflexions a través de les seues xarxes socials. El davanter va descriure la temporada com a “complicada, plena d’impotència” i va assegurar que es queda “amb la consciència molt tranquil·la”. Mir també ha esmentat que ha intentat mantindre’s al marge de les especulacions i rumors, afirmant que “he intentat estar al marge de tot el que s’ha parlat sobre mi malgrat les nombroses mentides que s’han dit perquè el temps posarà cada cosa en el seu lloc”.

Amb la temporada conclosa, el futur de Rafa Mir continua sent incert. La seua situació al Sevilla no sembla haver millorat, i la seua disposició a escoltar propostes del València podria obrir una nova etapa en la seua carrera.