ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Mir crida a Víctor Orta per a pressionar-li i vindre a València

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2024

El cas Rafa Mir sembla tindre per fi un final establert. I és que el Sevilla està ficat dins del mercat hivernal per a reforçar l’equip, però també està en el mercat oferint jugadors per a vendre-los, i un d’ells és Rafa Mir. Durant aquestes últimes setmanes, al igual que en el mercat d’estiu, han sigut diverses ja les propostes que han arribat al conjunt andalús pel jugador.

El futbolista, amb açò pel mig, no ha dubtat en rebutjar totes les ofertes, perquè el València li va transmetre que quan isquera un jugador del club, ell fitxaria per l’entitat valencianista.

Aquesta vesprada, el periodista especialitzat en el mercat de fixatges, Fabrizio Romano, ha indicat que el València ja ha realitzat una oferta formal al Sevilla per la cesió amb opció de compra del davanter.

A més, segons el periodista Pedro Morata, l’oferta que ha fet el conjunt de Mestalla és la següent: cesió amb opció de compra no obligatòria de 4 milions d’euros. A lo que, segons la font citada, Del Nido (president del Sevilla) ha contestat al València indicant que és una “oferta irrespetuosa”.

Però és que a nivell de salari, Rafa Mir cobra 1.5M nets per temporada i el Sevilla demanava pagar 750K. No obstant, el València soles ha oferit pagar 225.000 euros nets. Ni pagar per la cessió ni cap compromís per a la pròxima temporada.

Rafa Mir crida a Víctor Orta

Rafa Mir ha cridat per telèfon a Víctor Orta, Director Esportiu del Sevilla a última hora d’este dimecres 31 de gener, tal com ha informat Relevo, para demanar-li firmar pel València. El futbolista està pressionant per a firmar i aconseguir el fitxatge en les últimes 24 hores de mercat. Demà serà el dia clau i tot dependrà de fins a quant autoritza Peter Lim pujar l’oferta per part del València.