ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Mir avança la seua eixida cap a Itàlia

Per Blanquinegres · 24 Gener, 2024

El cas Rafa Mir sembla tindre per fi un final establert. I és que el Sevilla està ficat dins del mercat hivernal per a reforçar l’equip, però també està en el mercat oferint jugadors per a vendre-los, i un d’ells és Rafa Mir. Durant aquestes últimes setmanes, al igual que en el mercat d’estiu, han sigut diverses ja les propostes que han arribat al conjunt andalús pel jugador. El futbolista, amb açò pel mig, no ha dubtat en rebutjades totes perquè el València li va transmetre que quan isquera un jugador del club, ell fitxaria per l’entitat valencianista.

No obstant això, el cert és que els últims passos que ha donat l’operació no fan pensar en el fitxatge, tot i que Mir haja decidit en els últims dies que Jorge Mendes passe a ser el seu nou agent en detriment de Carlos Bucero, ex del Real Madrid i soci del mateix. Este mateix cap de setmana es va fer oficial el seu fitxatge per l’Atlètic de Madrid com un dels responsables de l’àrea esportiva.

Amb aquesta situació pel mig, i segons ha detallat Tribuna Deportiva, entre hui i demà s’ha de donar una conversa entre el nou agent del murcià (Mendes) i el València sobre l’operació en el seu conjunt. Cal destacar que el jugador continua mostrant que només vol jugar a Mestalla, tot i que davant l’immobilisme del club valencianista en el mercat també es troba valorant altres opcions com la del Torino, equip amb el qual ja existeixen conversacions.

Es més, segons ha informat el periodista Fabrizio Romano i Di Marzio, les negociaciones entre Rafa Mir, Sevilla i Torino estan ja en una fase avançada