Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Rafa Mir arribarà hui a València i firmarà demà el seu contracte

Per Joan Marc García · 10 Juliol, 2024

Baraja ja té el seu desitjat davanter. El serial Rafa Mir sembla tindre per fi un desenllaç: el murcià torna al València. Després del seu truncat fitxatge en el mercat d’hivern, el València CF ha tornat a la càrrega per ell, i després de setmanes de dubtes i negociacions, el club de Mestalla ja ha tancat el seu fitxatge.

El davanter i el Sevilla han acordat sobre la comissió del 10% que ell i el seu agent anaven a rebre si el València exercia l’opció de compra de 5M, que el Sevilla va negar. El jugador finalment ha acceptat reduir eixa comissió per a poder unir-se al València. Víctor Orta i l’agent del jugador es van reunir i van tancar l’acord.

L’operació inclou una cessió sense cost per al Sevilla, que no pagarà els 3,8M bruts de salari del jugador, però assumirà la seua amortització d’entre 2 i 2,5M. El València pagarà el salari rebaixat, però no l’amortització.

Per tant, tot està llest i el jugador arribarà a València en hores. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, no està clar si ho farà en cotxe o en avió per la mala combinació, però estarà hui a València i firmarà demà el seu contracte amb el club de Mestalla.