ACTUALITAT  FITXATGES  

Rafa Mir apunta a l’MLS dels Estats Units

Per Joan Marc García · 02 Febrer, 2024

El mercat de fitxatges per al València ja ha finalitzat i s’ha tancat sense cap moviment en les últimes 24 hores. Després de l’eixida de Paulista i l’única incorporació de Peter Federico procedent del Reial Madrid Castilla.

El conjunt de Mestalla “va intentar” fitxar a Rafa Mir 30 hores abans del final del mercat, però el futbolista murcià, que havia triat al València entre totes les opcions, va marxar ahir del Pizjuán amb la sensació que el Sevilla no tenia la culpa de l’ocorregut durant la vesprada i que el València li havia enganyat.

Més enllà de l’operació, es tanca un mercat on el València queda més afeblit amb l’eixida de Paulista, un dels capitans de la plantilla, mentre Rubén Baraja observa com una vegada més, no li han donat eines per a aconseguir l’objectiu.

Després de que Meriton haja enganyat a Rafa Mir, el davanter ha començat a tractar de buscar un destí on encara estiga obert el mercat i poder eixir del Sevilla. Un d’eixos destins podria ser la MLS, la lliga de futbol dels Estats Units, ja que segons el periodista Ángel García, Los Ángeles Galaxy vol fer-se amb els serveis del davanter murcià de manera inmediata.