ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Benítez valora l’eliminatòria contra el València i les claus de la victòria

Per Blanquinegres · 18 Gener, 2024

La primera gran nit de Rafa Benítez com a entrenador del Celta va arribar a Mestalla. En l’estadi on va guanyar dos lligues amb el València, el tècnic madrileny ha accedit als quarts de final de la Copa del Rei, consolidant la bona arrancada de 2024 del seu equip. La victòria, la tercera en els últims quatre partits, l’ha aprofitada per a ajustar comptes i ha recordat, sense esmentar-les, les polèmiques arbitrals que tant van llastrar al conjunt vigués en la primera part de la temporada.

Valoració de la victòria: “Si analitzes el plantejament de Baraja, per a mi ha sigut correcte. Ells han intentat moltes coses i més que demèrit del València crec que ha sigut mèrit del Celta. Hem treballat molt bé en la fase defensiva i en les eixides al contraatac, que així i tot podrien haver sigut més precises. No és que el València haja estat malament, és que el Celta ha estat bé”.

Claus: “Davant un bon València vam fer el que havíem de fer. Treballem molt amb intensitat, vam estar ordenats i tractem d’eixir a la contra amb perill. Sabent que el València estava en una ratxa molt bona i l’equip i els aficionats estaven eufòrics, anaven a eixir per totes jugant a Mestalla. Nosaltres el que havíem de fer era controlar-los el més possible i a partir d’ací fer mal en les contres”.

Primera victòria a Mestalla com a visitant: “És un estadi al qual vinc encantat, però m’agrada guanyar ací i en qualsevol lloc. Sempre que vinc ací és com si tornara a la meua casa. Espere que siga el mateix a Vigo en el futur. Sempre m’emociona un poc ser ací”.