ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Benítez està prop de fitxar per este club anglés

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2023

Rafa Benítez va ser l’entrenador que va canviar la mentalitat del València per a convertir-lo en un equip campió amb totes les lletres. Després d’un procés iniciat per Claudio Ranieri (Copa del Rei 1999) i continuat de manera brillant per Héctor Cúper (dos finals de Champions 00 i 01), el tècnic madrileny es va fer càrrec de la banqueta de Mestalla, després d’haver ascendit a Primera al Tenerife, com una aposta arriscada del club.

El València havia venut a bons jugadors en els dos últims estius –després de les dos finals de Champions que els havien posat en l’aparador- però també s’havia reforçat de forma correcta. Aquella plantilla tenia una mescla de qualitat, experiència, joventut i ambició que es va convertir en un còctel perfecte perquè l’equip guanyara la Lliga en 2002, títol del qual aquest 5 de maig es compleixen 20 anys, i que va repetir en 2004 amb un altre campionat i una Copa de la UEFA

En les últimes hores, diferents mitjans de comunicació han parlat de la possibilitat que el West Ham fitxe a Rafa Benítez per al càrrec d’entrenador. El club anglés sols ha guanyat un partit de Premier League des que va tornar la competició després del Mundial i ara mateix ocupen llocs de descens. El tècnic David Moyes està més discutit que mai i una nova derrota podria espentar a la directiva a prendre la decisió de cessar-lo. En eixe cas, hi ha un nom que dins del club es veu amb molt bons ulls per a assumir les regnes de l’equip. I és que segons ‘Daily Mail’, Rafa Benítez és una opció i el tècnic està preparat per al repte.

Benítex reconeix ofertes del València

Rafa Benítez va parlar durant el dia d’ahir en el programa de ràdio ElLarguero on en un dels moments de l’extensa xarrada, es va referir al València i a la possibilitat de tornar en algun moment del futur:

“Pose l’exemple de Fernando Alonso. Si no li donen els mitjans, no se li pot qüestionar. Al València li passa el mateix. Vaig poder tornar a València en alguna ocasió, però necessite una estructura…”