Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Benítez analitza la plantilla del València

Per Alex Alfaro · 07 Agost, 2023

Rafa Benítez, que ja es va recordar del València CF en la seua presentació amb el Celta de Vigo, ha tornat a parlar sobre l’equip que li va catapultar a la fama com a entrenador.

Rafa Benítez és un ídol després d’haver sigut l’entrenador més llorejat de la història recent. Va dirigir al València CF en un total de 112 partits en els quals va aconseguir dos títols de lliga i una Copa de la UEFA aquella 2003-04 en la qual el club de Mestalla es va alçar amb el doblet.

En aquesta ocasió ha sigut en una entrevista amb el seu davanter centre en l’època del doblet, Miguel Ángel Mista que ha xarrat amb ell per a DAZN en la qual l’entrenador més llorejat de la història del València CF assegura: A nivell esportiu enguany ho faran millor. Pipo ja té l’experiència i serà més fàcil per a ell, entre cometes. Sempre veus al València amb nostàlgia i et fa pena que tot això es va construir estiga donant voltes i no acaben d’arribar al nivell que mereixen per tradició, per ciutat, per afició per tot”

Respecte al seu pupil, Rubén Baraja, insisteix donant-li tot el mèrit de salvar a l’equip en la temporada passada (al costat de Marchena). “Era molt difícil el que ha aconseguit, que agafaren eixa estabilitat, que fora més sòlid. Li van donar equilibri, eixa era la clau i ara amb eixa experiència els serà més fàcil”