ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Rafa Benítez agraeix l’estima del valencianisme i analitza el València de Baraja

Per Joan Marc García · 25 Novembre, 2023

El València no ha pogut passar de l’empat davant el RC Celta en el partit corresponent a la 14a jornada de LaLiga. El conjunt valencianista no ha sigut capaç en cap moment de crear perill en un enfrontament marcat per la igualtat i les poques ocasions que han disposat ambdós equips.

Amb aquest resultat, els de Baraja es situen 8º a la classificació lliguera amb 19 punts de 42 possibles.

Rafa Benítez, entrenador del Celta, tornava a Mestalla i com no podia ser d’altra manera, Mestalla l’ha rebut amb una gran ovació. A més, s’ha produït una emotiva abraçada entre Baraja i el tècnic del Celta, ambdós, el Pipo com a jugador i Rafa Benítez com a entrenador, van formar part del València de principi de segle, i que és conegut com el millor València de la història.

El tècnic madrileny ha parlat sobre com ha sigut la rebuda per part del valencianisme a la roda de premsa posterior al partit: “estava molt emocionat, m’ha agradat molt la foto del vestuari i la rebuda de la gent. València sempre estarà en el meu cor i en el meu record“.

Rafa Benítez també ha parlat sobre l’actual tècnic del València i ex futbolista que va entrenar, Rubén Baraja: “Com a jugador podia tirar-li la bronca, ara no puc. Respecte a Rubén, sense recursos ni fixatges, crec que ho està fent molt bé, ha tret un gran rendiment dels xics joves. No vec a Baraja entrenar dia a dia, però sí que vec els aprtits i vec un equip amb idees similars al treball que feiem nosaltres al València, però al final necessites jugadors que marquen la diferència, i a este València li falta l’experiència i la qualitat que tenia aquell València”.

A més, l’actual entrenador del Celta també ha manifestat quin pot ser l’objectiu d’aquest València: “Crec que poc a poc i guanyant experiència, l’equip pot fer un bon paper, i ojalà que acaben el més prop possible d’Europa”.