ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Benítez es acomiadat del Celta de Vigo

Per Alex Alfaro · 12 Març, 2024

Rafa Benítez deixa de ser entrenador del Celta. El club vigués ha anunciat en el matí d’aquest dimecres la destitució del tècnic. La derrota enfront del Reial Madrid al Bernabéu per 4-0 ha portat a la directiva a prendre la decisió de buscar un canvi de rumb en la banqueta.

Rafa Benítez i el seu cos tècnic es desvinculen del RC Celta després de huit mesos de dedicació, però en els quals l’equip no ha obtingut els resultats esperats pel club. El club vol expressar-li a Rafa Benítez i als seus ajudants el seu més sincer agraïment per la implicació, honestedat i professionalitat que van mostrar des de la seua arribada i l’incansable treball realitzat. El RC Celta vol a més desitjar-los molta sort i èxit en el futur”, ha sigut el comunicat del Celta.

La presidenta del Celta, Marián Mouriño, sempre va mantindre l’aposta ferma pel contrastat entrenador madrileny. No obstant això, la duresa de la derrota a Madrid ha precipitat tots els esdeveniments d’una forma inesperada. La màxima mandatària sempre va dir que mantindria a Benítez fins que la situació fora insostenible, una cosa que sembla haver arribat.

El director esportiu Marco Garcés té ara la missió de trobar un nou entrenador per a substituir a Rafa Benítez. El terratrémol a casa del Celta arriba just uns dies abans del transcendental partit enfront del Sevilla. Benítez va dirigir la sessió d’ahir, hui van descansar. En les pròximes hores s’acomiadarà dels que fins ara eren els seus jugadors