La millor informació del ValènciaCF en valencià

Racic tindrà una clàusula de 150M
,

Racic tindrà una clàusula de 150M

COMPARTIR

728-90

El VCF ha blindat ja a un dels jugadors que més futur té de l’Acadèmia. El serbi, Uros Racic, amplia la seua vinculació amb el conjunt de Mestalla fins a 2024.

Segons ha avançat Héctor Gómez, el migcampista serbi ja ha firmat la seua renovació a les oficines del VCF. El club valencianista li ha posat una clàusula de recessió de 150 milions d’euros i es farà oficial el pròxim dilluns.

Equips europeus preguntaren per ell

El VCF va fitxar a Racic de l’Estrella Roja, donant-li el paper d’alternativa per al Mestalla. Però eixa categoria, se li quedava xicoteta.

Aleshores, es va buscar una cessió per al serbi, el qual va acabar al Tenerife i va quallar una bona temporada a la Segona Divisió.

Un any després, va tornar a estar present a la Ciutat Esportiva de Paterna, però a Marcelino tampoc li encaixava en el seu equip i va decidir cedir-lo al Famaliçao portugués. La temporada més que notable del conjunt lus va fer que equips punters europeus s’interessaren pel serbi. No obstant això, el VCF ha estat ràpid i ha aconseguit renovar-lo.