ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Uros Racic: “M’agradaria molt tornar al València”

Per Joan Marc García · 29 Març, 2023

El València va tancar la cessió d’Uros Racic al Sporting de Braga el passat estiu. A Portugal, el migcampista serbi està tenint una campanya de alts i baixos i, malgrat que ha disputat minuts, encara no ha aconseguit fer-se amb un lloc d’indiscutible al quadre portugués.

El Braga dubta en exercir l’opció de compra de cinc milions d’euros per Uros Racic a final de temporada. El club portuguès està preparant el proper curs i es molt difícil que compte amb el serbi. Per tant, els portuguesos valoren descartar el fitxatge de Racic, ja que consideren elevada l’operació. Per tant, si l’equip portugués no canvia d’opinió, Uros Racic tornarà al València CF el proper estiu.

 

El futbolista ha parlat sobre el València en els últims dies. Ho ha fet en unes declaracions al diari Las Provinvias: “M’alegre molt de què no s’obliden de mi, veurem què passa i com acaba l’acord de cessió entre el València i el Braga. No és només la meua opinió i veurem com acabem això, però el que jo vull és tornar al València i triomfar allí. He estat tres o quatre anys i estic content amb el club, la ciutat, la gent i l’afició. M’agradaria molt tornar”

A més, el migcampista va manar un missatge d’ànim als seus companys en la lluita per la permanència: “Sé que estan passant un moment difícil, però l’equip té bons jugadors i estic segur que eixiran d’aquest mal moment i es van a salvar”.