ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Racic guanya opcions en el nou VCF de Javi Gràcia

Per Miguel Fernández · 03 Agost, 2020

Només queda una setmana perquè el Valencia CF 2020-2021 comence a rodar. El club de Mestalla iniciarà la seua pretemporada el pròxim dilluns 10 d´agost, i no està previst que realitze, com és habitual, un stage a l´estranger com a conseqüència de les restriccions de movilitat que molts països estan imposant per l´impacte del Covid-19. Tots els jugadors es personaran a las instalacions esportives de Paterna, on es desenvoluparà la major part de la preparació estival, i en un context molt diferent al des últims mercats estivals.

La realitat de l´actual València CF, que no podrà gaudir de competicions europees al proper curs, provoca que alguns jugadors que en condicions normals no formarien part dels plans de la direcció esportiva, tinguen ara serioses opcions de ser un més per a la próxima temporada. El cas més significatiu és del jugador serbi, Uros Racic.

El migcampista balcànic, que en la temporada 19-20 ha estat com a cedit en el Futebol Clube Famalicäo portugués, que fins l´última jornada estigué lluitant per entrar en Europa, ha despertat el interés de clubs importants, com el Porto FC o altres entitats de la Premier League. No obstant això, pareix que les intencions del València CF amb Racic són diferents a les que tenia fa uns mesos.

Segons El Desmarque VCF, la idea de la secretaria tècnica es que Uros Racic forme part de la primera plantilla. Davant la decisió de traspasar a Francis Coquelin, que tal com afirmava la Cadena Ser té un acord verbal amb el Villarreal CF, i la de buscar una oferta interessant per Geoffrey Kondogbia, pareix que l´entitat de Mestalla veu amb bons ulls comptar amb Racic, que va aplegar com una petició de Pablo Longoria a l´estiu de 2018 procedent de l´Estrella Roja.