ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Racic es retira de l’entrenament

Per Pablo Marquez · 18 Septembre, 2020

El jugador serbi ha eixit a entrenar amb el grup i tot feia indicar que el jugador estaria disponible per a Javi Gracia per al partit de demà davant el Celta de Vigo.

No obstant això, açò pareix que no serà possible. Uros Racic s’ha hagut de retirar de l’entrenament al cap de deu minuts d’haver començat la sessió.

El migcampista del València sofreix un dolor molt gran als queixals del judici i açò l’impedeix moure’s amb normalitat. Uros Racic ha sentit moltíssim dolor i no ha pogut completar l’entrenament.

UN PROBLEMA MÉS PER AL MIG CAMP

Javi Gracia té lesionats a Carlos Soler i a Jason Remeseiro. El tècnic espanyol haurà d’alinear una altra vegada a Geoffrey Kondogbia i a Vicente Esquerdo en el doble pivot.

A més, les bandes seran per a Guedes i Yunus Musah. El problema és que amb el problema de Racic, el qual apuntava a titular, el València es queda sense cap jugador al migcamp que puga substituir als mencionats abans. Javi Gracia tindrà un problema molt gran si Kondogbia o Esquerdo no poden acabar el partit de demà.

No obstant això, haurem d’esperar a la llista de convocats per a veure si Racic viatja amb l’equip. Encara que tot fa indicar que el jugador serbi haurà de veure el partit des de la televisió.