ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Quique Sánchez Flores vol que Rafa Mir se’n vaja del Sevilla

Per Eva Tortajada · 01 Febrer, 2024

Rafa Mir ha d’eixir del Sevilla siga com siga. Segons ha informat Héctor Gómez en Golsmedia, des del club no compten amb ell i Quique Sánchez Flores necessita que Mir se’n vaja per poder fitxar un nou davanter que encaixe en l’equip. Fa setmanes que des del club sevillà han tractat de pressionar al jugador perquè firme el seu fitxatge un nou club, però Mir no ha fet més que rebutjar totes les ofertes que han estat arribant.

En tot moment, la prioritat del davanter ha sigut anar-se’n al València, i així el volia també Baraja. Els rumors de la seua incorporació al club valencià han estat presents des de la visita de Corona a Sevilla, però la nul·la autorització de Lim situava el fitxatge com a pràcticament impossible.

No obstant això, a dos dies del tancament del mercat, Peter Lim va donar llum verda al club, que es va començar a negociar amb el club andalús amb poc més de 24 hores perquè finalitze el període de traspassos.

Malgrat la baixa oferta del València que el Sevilla va rebutjar, el jugador té molt clar que vol jugar la resta de la temporada al club valencià i està pressionant a Víctor Orta, director esportiu, perquè accepte les condicions del València.

Quique Sánchez Flores ha deixat molt clar que Mir no entra en els seus plans per a la segona volta de LaLiga i al Sevilla l’interessa tancar l’operació tan prompte com siga possible per a facilitar l’arribada al club d’un nou davanter.