ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Quique Sánchez Flores, sobre Mestalla: “Se’m posen els pèls de punta cada vegada que vinc ací”

Per Manel Rumbau · 17 Febrer, 2024

El València no ha passat de l’empat a zero davant el Sevilla en el partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga. El conjunt de Baraja, tot i comptar amb les millors oportunitats per tal d’emportar-se el duel, no ha sigut capaç finalment de concretar el seu perill sobre la porteria de Nyland durant el dia de hui.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 8º a la classificació de LaLiga amb 36 punts de 75 possibles. A 1 punt de zona Conference League (Reial Societat, 7º amb 37 punts) i a 2 de zona Europa League (Reial Betis, 6º amb 38 punts).

Al finalitzar l’encontre, l’actual entrenador del Sevilla i exentrenador del València, Quique Sánchez Flores, ha tingut unes paraules en roda de premsa per al que va ser el seu equip fa uns anys.

L’afició valencianista

M’alegre molt (del suport de l’afició). Sé que quan vinc a Mestalla l’afició va a estar amb l’equip, tinga desafecció o no, l’afició del València està per damunt de tot. Tot i que els jugadors cada vegada són més joves, l’afició no repara, és una cosa brutral. En eixe aspecte, em recorda molt a la situació de fa 30 anys.

Tornar a Mestalla

Jo he sentit moltíssim. Quan vaig a Mestalla, és el camp en el que més he anat com a visitant que més entrades m’han demanat, ja siguen amics, excompanys… és impossible no sentir coses quan vens ací.

Quan veig passes dels jugadors em recorda a quan ho feia jo. No se’m salten les llàgrimes, però si se’m posen els pèls de punta cada vegada que vinc a Mestalla. No perdre en mestalla no és un mal resultat. 

Baraja

Té molta personalitat. Va tindre dos entrenadors seguits (Benítez i ell). D’una forma o altra va aprendre de mi. Sempre ha sigut exitós amb el València. Pipo sap com portar pressió, avançar línies… coses que feiem fa molts anys i que ara mateix fa de memòria. 

Estos joves són una representació perfecta del què es el València. A falta d’altres coses, la gent ve a Mestalla amb ganes de veure al seu equip. Té molt de merit el que feu amb els xics, perquè al final porten la responsabilitat de defensar un escut amb molt de pes.