Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Quina és la camiseta que més t’agrada?

Per Alex Alfaro · 20 Juliol, 2023

La tercera equipació per a aquesta temporada 2023-24 reprodueix en la seua camiseta un estampat abstracte que representa els carrers que formen el teixit social de la ciutat de València i que simbolitza l’arrelament, la connexió i la unió entre l’afició, la ciutat i el Club, assegura el club de Mestalla en el comunicat que ha utilitzat per a presentar la que serà la tercera equipació esta temporada.

I possiblement aquesta última camiseta és una de les quals més han agradat a l’aficionat. Però la realitat és que Puma ha posat el llistó molt alt aquesta temporada, encara que no tothom opina el mateix. Disseny clàssic i segur la primera camiseta, un segon equipament futurista i arriscada i com tercera camiseta un taronja que mai falla entre l’afició.

No obstant això, potser els preus (pràcticament 100 euros), és el que més pot rebutjar que es trenquen rècords de vendes de camisetes. Encara que com tot en el futbol, dependrà de si la pilota entra o no en la porteria. És per això que volíem preguntar als nostres lectors quina és la samarreta que més t’agrada.

Enquesta: Quina és la camiseta que més t’agrada?

   Blanca
   Blava
   Taronja
Veure els resultats (380 vots)