Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Què jugadors acaben contracte?

Per Alex Alfaro · 16 Juny, 2021

Durant les pròximes setmanes, el València haurà de començar a moure’s de cara a tancar les renovacions de tots aquells futbolistes que acaben contracte en menys d’1 any. Anil Murthy i Corona tenen per davant operacions de gran dificultat i que donaran molt que parlar a l’entorn.

Mangala i Gameiro

Mangala i Gameiro acaben contracte aquest pròxim 30 de juny, i el València no té gens d’interés a dur a terme la renovació. Mangala amb més pena que glòria, els seus problemes físics no li van deixar donar el seu màxim nivell en cap dels seus dos passos per Mestalla.

Malgrat no haver signat una gran temporada, Gameiro sempre quedarà en el cor dels blanc-i-negres. Aquella nit a Sevilla i aquell primer gol encara ressonen en la memòria. Un futbolista que se li podran recriminar moltes coses, però mai el seu lluita i la seva dedicació cap a l’escut.

Kang In Lee, la major incògnita

Daniel Wass, Kang In Lee, Denis Cherysev, Alex Blanco i Jason acaben contracte el pròxim 30 de juny de 2022. L’experiència amb Ferrán Torres ha de servir per a no deixar les renovacions a última hora.

El tema de Kang In Lee és el que més preocupa l’entorn. De moment està completament obstaculitzat. A més, no hi ha cap data per a una possible reunió, i mentre el jugador continue concentrat amb la selecció continuarà sent així. D’altra banda, Bordalás compta amb ell, però el silenci en el qual està submergida la renovació no beneficia a absolutament ningú. La seua clàusula es troba en els 80 milions d’euros, però a partir de gener queda completament lliure per a negociar amb l’equip que a ell vulga. Cal recordar que l’entorn de Kang In Lee considera que amb Javi Gracia, i després amb Voro no va comptar amb els minuts que es mereixia la perla del València.

La situació de Cherysev també és molt incerta. A l’espera de les possibles vendes de Cillessen i Guedes, la sortida de Cherysev també podria ser interessant per a l’objectiu d’equilibrar la balança econòmica. Ara mateix sembla bastant complicada una renovació amb la qual el València es comprometa a continuar pagant-li diversos anys més, mateixa situació en la qual es troba Daniel Wass.

Finalment, Àlex Blanco es jugarà totes les cartes en la pretemporada. La decisió amb ell no està encara presa i és que Bordalás necessita veure-ho en acció.