+  PRIMER EQUIP  

Què ha sigut de Barragán?

Per Blanquinegres · 16 Octubre, 2015

La participació als onze del VCF d’Antonio Barragán han caigut en picat a les últimes setmanes. L´última volta que el gallec va participar a un equip format per Nuno va ser a l’empat a 0 davant el Betis, el passat 19 de setembre. Quasi un mes on Joao Cancelo ha sigut la peça més recurrent per al tècnic del VCF per completar el carri dret defensiu.

El ‘19’ blanquinegre, va arrancar la temporada amb força, sent titular als primers compromisos de l’equip, com per exemple l’eliminatòria davant el Mònaco. Però amb els pas de les jornades la seua presencia s’ha difuminat. A més, dir de les tres presencies de Lliga, Barragán només ha completat un partit de 90 minut. I en la fase de grups de la Lliga de Campions suma 0 minuts.

La seua falta d’atenció deixant amb inferioritat numèrica als seus companys davant el Depor (0-0) i les bones actuacions de Cancelo reemplaçant-lo han fet que Barragán no haja començat la temporada com ell, segur, hauria desitjat. Ara amb la tornada del futbol –Lliga i Champions, i l’exigència que hi ha el lateral dret confia en recuperar el seu lloc dins del camp.