+  PRIMER EQUIP  

València CF-Còrdova CF: Que continue la festa

Per Blanquinegres · 25 Septembre, 2014

Mestalla vol acompanyar la bona marxa de l’equip i sumar una victòria que obriria un poc més l’escletxa entre blanquinegres i rivals directes. Mestalla a les 22h, València CF-Còrdova CF.

 

Este València provoca la sensació de que no passen els dies, les hores per tornar a vore al València de Nuno. Molt de temps ha passat per a que l’afició blanquinegra tornarà a sentir eixe cuquet a la panxa, però només ha fet falta 4 jornades per a provocar l’emoció de la grada de Mestalla. Per tant, i malgrat la condició de jornada laboral, Mestalla presentarà esta nit una entrada immillorable.

Com ja va indicar Nuno, a la roda de premsa prèvia d’ahir, el onze que plantejarà esta nit el València tindrà cares noves, les rotacions faran acte de presència per primera volta a la temporada. Encara que apareguen jugadors que encara no havien sumat cap minut, el tècnic portuguès va garantir que tot l’equip té la capacitat suficient, i l’únic objectiu, de guanyar. Homes com Orban, Mustafi, debutaran per fi en la camiseta blanquinegra, en detriment d’homes com Gayà i Vezo.

Els cordovesos arriben a la cuitat del Túria, preparats per tal de baixar del núvol als ché. Segons Iñigo López, germà de l’ex valencianista Jorge Lopez, els blanquiverds estan capacitats per a tombar la pressió valencianista. Nuno tampoc es refia dels andalusos i del treball que haja pogut preparar el seu tècnic, Chapi Ferrer. Però a l’esquema del tècnic català, li faltarà la seua pedra angular i que tant bon rendiment esta oferint, Fede Cartabia, el jugador califal, cedit per el València, no podrà ser de la partida per la famosa clàusula de la por.

Finalment, per segona jornada consecutiva, el València podria obrir més diferència entre algun del seus rivals, d’abastar els 3 punts davant un Còrdova molt necessitat i que encara no coneix la victòria a esta Lliga BBVA. Una victòria, que a més mantindria als de Mestalla en la part alta de la classificació, inclòs que podria compartir liderat amb Barça i Sevilla  i que continuaria ampliant a les estadístiques, que este actual València esta llevant-li les teranyines.

 

Possibles Onzes:

València CF: Alves-Barragán-Mustafi-Otamendi-Orban-Javi Fuego-André Gomes-Parejo-Carles Gil-Feghouli-Alcácer

Còrdova CF:  Juan Carlos-Gunino-Íñigo López-Pantic-Crespo-López Garai-Rossi-Matos-Borja-Fidel-Havenaar