Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Quatre valencianistes disputaran hui compromisos internacionals

Per Miguel Castells · 02 Septembre, 2021

Després de la primera jornada d’ahir, on venceren tots els valencianistes excepte la Rússia de Cheryshev, que no va passar de l’empat a 0 davant Croàcia, hui tenim altres quatre jugadors representant l’escut pel món. Amb Espanya, estan Gayà i Carlos Soler -que podria debutar hui-, mentres que els altres dos són Mamardashvili (Geòrgia) i Alderete (Paraguai).

Suècia – Espanya

Espanya està obligada a guanyar fora de casa davant Suècia. L’equip de Luis Enrique és primer de grup amb un punt de diferència, però Suècia té un partit menys, per tant, en cas d’empat dependria d’ella mateixa per a avançar a Espanya. El partit té una rellevància important a València, ja que podria significar el debut oficial de Carlos Soler amb la selecció absoluta. L’enfrontament és a Solna (Suècia) a les 20:45h.

Geòrgia – Kosovo

D’altra banda, la Geòrgia de Mamardashvili també es troba a este grup de classificació. S’enfrontarà davant Kosovo a Batumi (Geòrgia) i el partit començarà a les 18:00h. Les dos seleccions són les dos últimes de grup, i en el cas de Geòrgia és l’últim tren per a tractar de classificar al Mundial. La incògnita d’este partit radica en si Mamardashvili serà titular a la seua primera convocatòria amb la selecció.

Equador – Paraguai

Per últim, la Paraguai d’Omar Alderete jugarà hui davant l’Equador a Quito. El partit començarà a les 23:00 i és de vital importància per als dos equips, ja que Paraguai es troba sexta (classifiquen els 5 primers), però en cas de guanyar hui estaria dins dels equips que van al Mundial de Qatar 2022.

Els partits de hui

Així, els partits queden de la següent manera:

Geòrgia (Mamardashvili) – Kosovo: 18.00h.
Suècia – Espanya (Carlos Soler i José Luis Gayà): 20:45h.

Equador – Paraguai (Alderete): 23:00h.