+  PRIMER EQUIP  

Punt i apart a la Lliga: Este VCF va per el bon camí

Per Blanquinegres · 22 Desembre, 2014

Este València CF de la 14-15 posa punt i apart a la temporada amb bona nota. Els de Nuno al primer tram de temporada van demostrar haver començat la campanya a un gran nivell, la qual cosa els va conduir a comandar la taula classificatòria. A les últimes setmanes el grup blanquinegre, ha perdut eixa espurna que el feia lluitar a la part alta de la lliga, deixant-se punts davant rivals teòricament de menor qualitat, com Llevant o Granada, la qual cosa va despenjant als valencianistes de les 4 primeres posicions.

Tot i el bac patit per els de Nuno, on passaren fins 4 jornades sense conèixer la victòria, la parada nadalenca dona per traure les primeres conclusions de la temporada. Com dèiem al principi, unes conclusions positives, si ens fem eco de les passades temporades del València CF.

Sense cap dubte els nombres d’este actual València milloren en 11 punts respecte l’any passat, 31 punts front 20, a estes mateixes alçades de campanya. Recordar que fins a este moment de parada hivernal, l’amo de la banqueta de Mestalla era, Miroslav Djuckic. Les millores no sols afecten a la passada campanya, també, el grup conduit per Nuno, millora els registres golejadors respecte la temporada 12/13, on el conjunt blanquinegre va acabar 5è amb Valverde a la banqueta. Ara mateix els registres anotadors del València CF son 29 gols, 4rt millor registre de la Lliga, front a 13 gols rebuts, 2a millor defensa de la competició, el que fa una diferència de gols positiva de +16 gols, 10 gols més respecte a la temporada a la qual fèiem referència.

Fins i tot els nombres es milloren si mirem més enrere, amb Unai Emery a la banqueta. A la 11/12, amb el basc a la banqueta de Mestalla, el VCF portava un gol menys que a estes alçades de temporada. En eixa mateixa campanya, la 11/12, el conjunt de la Capital del Túria va finalitzar a la tercera posició. A hores d’ara el objectiu a curt termini es manté intacte, ja que amb la victòria de dissabte i el partit aplaçat del Reial Madrid i el Sevilla, alcen als valencianistes fins a la 4a posició durant les dos setmanes de parada lliguera.