ACTUALITAT  

Prop de vint mil valencianistes s’han manifestat hui contra Peter Lim

Per Joan Marc García · 02 Març, 2024

Hui es juga un dels partits més importants per al valencianisme. Una de les poques oportunitats al llarg de l’any perquè l’afició de “a peu” demostre al carrer quin és el seu pensament de manera massiva. També per a enviar un missatge als polítics que continuen oberts a negociar amb Peter Lim i no centrar els seus esforços en què venga les seues accions, com van prometre durant la campanya electoral.

Ara mateix, milers de valencianistes es donen cita als carrers de València per a dur a terme la manifestació, que acabarà al Camp de Mestalla.

La protesta ha arrancat a les 17.00 en la Plaça de l’Ajuntament, més concretament al Carrer de les Barques nº2 i des d’ací ha partit fins a l’estadi de Mestalla. Una de les principals parades serà la seu de CaixaBank. L’objectiu és que siga una protesta pacífica que deixe clar quin és el pensament sobre Peter Lim.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, la primera estimació dels assistents a aquesta protesta es d’un total de 20.000 valencianistes. De fet, des de Libertad VCF, l’objectiu era poder estar prop d’aquestos 20.000 assistents.