Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Problemes en l’eixida de Marcos André al Valladolid

Per Manel Rumbau · 25 Agost, 2023

Marcos André té tancada la seua eixida a Valladolid, destí que ha prioritzat el jugador al llarg del mercat d’estiu. Aquesta operació, com hem dit durant els últims dies, és la clau que permet al València fer l’esforç necessari per poder lluitar pel fitxatge de Rafa Mir (els 2 milions d’amortització que demana el Sevilla).

L’operació de venda del brasiler, segons la font citada, es tanca per una quantitat superior als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador. No obstant això, en realitat, la venda serà del 40% dels seus drets, ja que el Valladolid encara disposava del 10%.

A més, el València alliberarà amb l’eixida de Marcos André un salari de 1,8 milions bruts per temporada, ja que aquest anava pujant amb el pas de les temporades. Així mateix, el club de Mestalla tindrà un percentatge important dels drets del futbolista (50%).

Es complica l’eixida del brasiler

Tot i que l’acord amb el Valladolid és una realitat, el cert és que en les últimes hores s’ha complicat l’operació eixida de l’atacant. Segons ha informat Conrado Valle del Diari As, el València no acaba d’arribar a un acord pel finiquit de Marcos André.

El davanter brasiler, res més lluny de la realitat, vol rebre dos mensualitats de la seua fitxa, fórmula que el València no contempla pel moment i que, per descomptat, té parada la seua eixida. No obstant això, es confia en que el seu fitxatge pel Valladolid siga oficial en les pròximes hores.