ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Problemes en l’eixida de Castillejo

Per Blanquinegres · 02 Juliol, 2024

Rubén Baraja tenia molt clar que no volia ni veure a Castillejo a la Ciutat Esportiva el primer dia de la pretemporada. És per això que des del club s’ha pres la decisió d’ampliar una setmana les seues vacances per a buscar un acord durant tot eixe temps.

No obstant això, la realitat és que Castillejo té contracte amb el València i depén d’ell. Ara mateix no hi ha un acord. El primer objectiu del València era aconseguir una rescissió i que Castillejo perdonara el seu contrari i s’estan donant compte que això ara mateix és impossible.

A més, Castillejo tampoc té clara la seua eixida al Màlaga ja que l’article 41 del reglament del control econòmic dificulta el seu retorn a Andalusia, una norma que reflecteix que un jugador que ferm en un equip de segona divisió ha de ser cobrant un mínim del 50% del sou que guanyava en el seu club anterior.

L’any passat Castillejo va oferir cobrar un milió d’euros i rescindir el contracte, aspecte que no va ser acceptat pel València. Ara caldrà veure quant està predisposat a perdonar Castillejo.