ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Problemes en la renovació de Rubén Baraja

Per Alex Alfaro · 06 Juny, 2024

El dilluns de la setmana passada es va produir una primera presa de contacte seriosa entre el València i Rubén Baraja i la realitat és que en els últims dies no s’han produït avanços significatius entre les dos parts per a arribar a un acord.

Rubén Baraja va posar condicions esportives molt simples i fàcils, quasi que obligades per a qualsevol club de futbol, i la pujada de salari exigida és de concorde al nivell que ha demostrat en la temporada i mitja en la qual va salvar a l’equip del descens.

No obstant això, des de Singapur encara no s’ha donat una resposta per a avançar en la renovació d’un entrenador estimat per tot el valencianisme. I entrem en un escenari complicat perquè Rubén Baraja prioritzava que fora un tema que se solucionara en pocs dies.

El Pipo té una idea clara i és abandonar “la travessia pel desert” de la qual ha parlat en repetides ocasions i fer créixer al projecte. Però per a això necessita l’ajuda del club. I de moment Singapur ni tan sols s’ha dignat a contestar afirmativa o negativament. És a dir, es torna a repetir la pel·lícula de tots els estius en el club de Mestalla i la manera de treballar que impera en aquest club.