ACTUALITAT  FITXATGES  

Luis Rioja prop de fitxar pel València CF després d’un acord econòmic i esportiu

Per Mauro Pérez · 05 Juny, 2024

L’extrem Luis Rioja està cada vegada més prop de convertir-se en nou jugador del València CF, després d’aconseguir un acord tant econòmic com esportiu amb el club. Si bé encara es troben en procés les negociacions entre l’Alabés i el València, 

L’Alabés està disposat a negociar un traspàs per Rioja, i la quantitat que es podria oferir podria ser relativament baixa. Això es deu al fet que el jugador finalitza el seu contracte el 30 de juny de 2025, la qual cosa podria facilitar la seua eixida del club basc, a més de que el jugador a l’octubre compleix 31 anys, tal i com ha informat SER Deportivo València.

Amb 31 anys complits el mes vinent d’octubre, Rioja representa una opció experimentada i versàtil per al València CF. La seua possible incorporació a l’equip agregaria profunditat i qualitat al conjunt dirigit per Rubén Baraja, qui busca enfortir la plantilla de cara a la pròxima temporada.

S’espera que en els pròxims dies s’avancen les negociacions entre l’Alabés i el València, i que es concrete el traspàs de Luis Rioja al club valencià.