La millor informació del ValènciaCF en valencià

Primers exercicis físics exigents per a l’equip
,

Primers exercicis físics exigents per a l’equip

COMPARTIR

L’entrenament ha tingut dues fases ben diferenciades. La primera d’elles amb la pilota i la segona física. Siga com siga, ha acabat el segon dia de Gattuso al capdavant del València i el seu objectiu continua sent el mateix: tractar de traure tot el potencial a esta plantilla a l’espera que Peter Lim, Mendes i Corona li proporcione alguna eina amb la qual poder millorar.

Després del partit, que ha comptat amb l’absència d’Hugo Guillamón i Lat, que encara no estan preparats per a un partit 11 vs 11, ha arribat la part física.

Gattuso i el seu cos tècnic han proposat tres rondes de quatre minuts de carrera contínua. Els futbolistes que han liderat esta secció han sigut Guedes i Carlos Soler. No obstant, és normal que en els primers moments de la pretempora d’estat físic no siga el millor. 

 

Guedes ha sigut altre jugar amb bon ritme

Guedes ha sigut altre jugar amb bon ritme


No obstant això, altres jugadors com Diakhaby, Koba, Hugo Duro i Thierry han tingut majors complicacions per a seguir el ritme dels seus companys

 

 

 

Tots els jugadors que no podien seguir el ritme de 15km/hora, els acompanyava un preparador físic per a poder esprémer al màxim el rendiment.