PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Primers descarts de Marcelino

Per Blanquinegres · 23 Juliol, 2019

La plantilla del València té ara mateixa més efectius que fitxes per a la temporada, motiu pel qual diferents jugadors lluiten per guanyar-se un lloc al primer equip en lloc d’anar-se’n cedits a altre equip.

Els noms damunt de la taula són alguns com el de Kangin Lee, Manu Vallejo o Fran Villalba, però en canvi, n’hi ha d’altres que estan totalment fora del València i directament no entren als plans de Marcelino García Toral, com ha deixat clar des del començament de la pretemporada.

És el cas dels jugadors Rubén Sobrino, Álvaro Medrán i Uroš Raćič, aquests últims no han disputat ni un sol minut als dos partits que ha jugat el València a l’stage de Suïssa. No obstant això, el conjunt de Mestalla encara no ha rebut ofertes per ells que siguen interessants per al Club i per tant, continuaran a la disciplina che fins que arribe un oferiment que beneficie a totes les parts.

Pascual Alba és l’altre jugador que no va a contar per a Marcelino, amb la diferència que aquest jugarà amb el filial al grup III de la Segona Divisió B a les ordres de Chema Sanz i no pareixia tindre paperetes per a guanyar-se un lloc al primer equip aquest estiu.

Sobrino va arribar al València el passat mes de gener per substituir al davanter belga, Mitchy Batshuayi, que no va donar el nivell esperat per la direcció tècnica del Valencia. No obstant això, el jugador manxec no ha trobat mai un lloc als esquemes de Marcelino i des de l’inici de l’estiu ha estat a la rampa d’eixida.

Per la seua banda, Medrán mai ha contat per al tècnic asturià, que ja el va fer fora les passades dues temporades i no entra als seus plans en aquesta. El jugador, que ja ha eixit cedit dues temporades, no vol tornar a eixir en aquesta condició, sinó que vol anar-se’n traspassat, tot i que encara no ha arribat a les oficines del València una oferta que satisfaça les expectatives del conjunt de Mestalla.

Raćič tampoc tindrà una de les fitxes de la primera plantilla del València, però, com ha pogut confirmar Blanquinegres.com, el conjunt de la capital del Túria no vol que els jugadors que han jugat a segona divisió baixen el llistó i tornen al València Mestalla. És a dir, tot pareix indicar que el jugador serbi se n’anirà cedit altra vegada a un equip que li garantisca minuts a una competició professional.