Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Primeres declaracions de Vicente com a ambaixador del València

Per Alex Alfaro · 06 Gener, 2023

El València ha fet oficial este matí dia de reis el fitxatge de “el punyal de Benicalap”. L’exfutbolista i exdirector esportiu es converteix en nou ambaixador institucional del club i des d’ara exercirà una labor representativa de l’entitat. En la prèvia del partit ha parlat per als mitjans oficials del club en les seus primeres declaracions com a ambaixador oficial del club

Nombrament com a ambaixador

“Tornar al club on he jugat tants anys és un plaer, soc valencià i és un orgull per a mi. Estem tots per a ajudar al club en el màxim possible, cadascun ha de posar el seu granet d’arena. Estic molt content de tornar a la que considere la meua casa. El meu pare era valencianista, el meu fill és valencianista i amb moltes ganes de començar. Ens hem d’acostar a l’afició per a que veja que el club aposta per gent de la casa. És important que hagen exjugadors, com en la majoria de clubs d’Espanya”

Sensacions de l’equip

“Les sensacions són molt bones amb l’equip. La veritat que és una plantilla que agrada a la gent que va a Mestalla perquè li agrada el que veu del seu equip. Hauríem de portar potser més punts dels que portem, hui és una bona oportunitat per a aconseguir-ho”

Afició

“L’afició espenta molt i l’equip porta una gran ratxa de resultats a casa. Contra el Betis l’equip va tornar a estar bé”