ACTUALITAT  

Primeres declaracions de Baraja com a entrenador del València

Per Alex Alfaro · 15 Febrer, 2023

Baraja ha parlat davant els mitjans de comunicació en roda de premsa en la seua presentació oficial davant els mitjans de comunicació i aquestes han sigut algunes de les seues primeres declaracions

 

Roda de premsa de Baraja

Negociació: “Han hagut dos moments. El primer quan es posen en contacte amb mi per a valorar el meu pensament i predisposició. El segon és quan a través del secretari tècnica el club decideix que siga el triat. Per a mi entrenar al València és el somni de la meua vida”

Petició Marchena: “Respecte al cos tècnic, només vaig fer una petició. Que estiguera Marchena amb mi. És un gran valencianista i hem viscut grans coses junts. Necessite gent que pose caràcter en el moment que viurem. No soc de fer grans canvis d’estructura”

Reunió Corona: “Jo quan em reunisc amb Miguel em pregunten si estic disposat. Jo vinc a ajudar. No a hipotecar al club. És el meu moment i tractaré d’aprofitar-lo. El dilluns, primer partit de lliga i que els jugadors traguen la seua millor versió. Jo volia tindre l’oportunitat d’entrenar al València. Per a mi estic en aquesta sensació perquè he viscut a València. Els meus fills són amics valencians, la majoria dels meus amics són valencians. En aquest moment el VCF necessita una persona que calme i de confiança als jugadors. Necessitem resultats”

Dinàmica equip: “L’equip ha entrat en una dinàmica negativa. L’últim partit es van fer bastants coses bé. La primera premissa és canviar la dinàmica. Hem de trobar equilibri que sapigam interpretar situacions de partit. Això no és màgia. Cal treballar.

Formació: “Realment no és una valoració fonamental. En la meua trajectòria he tingut un segell de 4-4-2. Estic obert a una altre tipus de situacions.Cal aconseguir que el València siga competitiu. Tractar que la plantilla s’enganxe i crea en el canvi”

Futur:“És una cosa que no m’he plantejat. Jo vaig sentir que havia arribat l’oportunitat que estava esperant. No m’he plantejat que és el que passarà. Jo no puc demanar res a la gent. No estem en situació. Hem de donar-los a ells treball i actitud.

Tornar a Paterna: “He sentit emoció. Et retrobes amb gent que encara està. Per a mi és una sensació bonica de tornar a casa. Moltes emocions en el dia de hui en tindre la sensació que era l’entrenador del València”