ACTUALITAT  FITXATGES  

Primera proposta del Valencia per Florenzi

Per Blanquinegres · 24 Desembre, 2019

Continuen les informacions sobre les possibilitats de mercat del València per a suplir el lateral dret. Des de les publicacions sobre l’arribada del defensor italià Alessandro Florenzi molt s’ha parlat de les formes de traspàs i xifres respecte a la seua arribada. La figura del romà arriba com a segona opció, encara que més realista que la de Cancel·le que se situa en primera posició, per a ocupar aqueixa posició.

Segons publica hui el periòdic italià, Il Messageero.it, els de Mestalla presenten una proposta de cessió més una opció de compra de 16 milions d’euros. Aquesta obligatorietat de compra es desbloquejaria si l’equip arriba a semifinals de la Champions League o es classifique a la pròxima edició de la màxima competició continental via lliga.

Des d’Itàlia, la sensació que tenen amb Florenzi és que el jugador no està segur de quedar-se en l’equip Giallorossi per por de quedar-se sense oportunitats en la gespa. Malgrat això, el lateral ha disputat ,en aquest mes de desembre, tots els partits excepte un.