La millor informació del ValènciaCF en valencià

Primer entrenament de Nico González amb el València
,

Primer entrenament de Nico González amb el València

COMPARTIR

-->

El València ha eixit a entrenar a l’estadi de Mestalla per a preparar el primer partit de lliga del pròxim diumenge davant el Girona. Per a este partit, Gattuso no podrà comptar amb José Gayà, ja que ha sigut sancionat de forma injusta amb quatre partits. 

L’afició ha recolzat a Gayà i l’ha fet una ovació espectacular per a mostra-li al capità que estan amb ell i que també consideren que esta situació és molt injusta. Encara que no podrà jugar, Gayà ha entrenat amb els seus companys i farà tot el possible per a arribar en el millor estat físic. 

Nico amb el grup

D’altra banda, la sorpresa de l’entrenament ha sigut Nico González. El València encara no ha fet oficial la cessió de Nico procedent del FC Barcelona, però Gattuso ja ha volgut treballar amb ell i ha eixit a l’estadi de Mestalla amb la resta dels seus companys i espera poder tindre minuts davant el Girona. 

Paulista és baixa

Per últim, l’única baixa a l’entrenament ha sigut Gabriel Paulista. El central brasiler està lesionat i no ha pogut participar en la sessió amb els seus companys. Per tant, s’espera que Gabriel no estiga disponible per al partit davant el Girona. Així que Gattuso haurà d’escollir entre Diakhaby, Mosquera, Cömert i Hugo Guillamon.