Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

+  SOCIAL  

Primer Consell d’Administració oficial amb Meriton

Per Blanquinegres · 02 Desembre, 2014

En el dia de hui s’han confirmat els canvis votat ahir a traves de tots els accionistes que acudiren a la Junta Extraordinària, Lay Hoon, Presidenta del Consell i Amadeo Salvo, President Executiu.

 

Ja és oficial l’organigrama del nou Consell d’Administració del VCF. Lay Hoon, nova Presidenta d’este Consell i Amadeo Salvo, President Executiu del Club. A la primera convocatòria han acudit, a banda dels dos càrrecs presidencials ja esmentats, els 7 components d’este Consell: See Hiang Chang, Raymond Cheah, Chie Foo Chiang, Kim Huat Koh, Ser Miang Ng, Manuel Peris i Alvin Yeo.

A banda este nou Consell ja ha format patronat per a la Fundació VCF. Que serà presidit per Ser Miang Ng, home fort dins del projectes olímpics a Singapur i de molta activitat dins del COI. La resta de patronat està format per la Sra. Lay Hoon Chan, Sr. Kim Huat Koh, Sr. Amadeo Salvo, Sr. Salvador Belda, Sr. Salvador Martínez, Sr. Desmond Choo. 3 dels 7 patronos formen part del Consell d’Administració del València CF.

FundacionVCF Meriton

L’objectiu marcat per la nova Fundació VCF, és deixar constància de que tots el projectes a desenvolupar, deixaran una empremta positiva i de llarga duració en la societat valenciana, promovent el futbol i el valencianisme.