+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-Zenit: Tornen les nits màgiques

Per Pere Alapont · 16 Septembre, 2015

Les estreles brillaran un poc més esta nit a la ciutat de València. Més de 2 anys després, la Capital del Túria tornarà a viure les nits màgiques que ens regala la fase de grups de la Lliga de Campions. El mític i històric estadi de Mestalla és un veterà de tot tipus de competicions, ha acollit fins a partits mundialistes, però sempre seran més especials que cap altres les jornades de Champions.

L’assistència al camp, finalment, serà un poc millor de l’esperada. Ahir s’anunciava que ja s’havien retirat unes 30.000 entrades, una xifra que, de totes maneres, s’allunya de la més desitjada i que xoca amb les ganes que tenien els seguidors blanquinegres de tornar a veure futbol de màxim nivell en directe. Els preus dels packs i l’obligació de pagar que han tingut els abonats ha repercutit en la venda d’entrades, sense dubte.

Respecte al plànol esportiu, Nuno haurà de decidir entre donar continuïtat a l’11 que va guanyar el passat dissabte a Gijón o si, per contra, optar per realitzar xicotets canvis, com puguen ser Alcácer o André Gomes. Siga com siga, els dos equips podran presentar onzes de gala amb què donar espectacle i la millor de les benvingudes al futbol d’or europeu a la parròquia de Mestalla.

Alineació 11 titular - zenit