Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-SFC: MESTALLA, és el teu moment

Per Blanquinegres · 10 Abril, 2016

El valencianisme arriba a una nova jornada de Lliga per tractar de sumar una victòria que deixe l’objectiu actual de l’entitat més a l’abast que ahir, amb l’única realitat de que el major rival dels blanquinegres seran ells mateixos.

Per tal de poder sumar este vital triomf, el vestidor valencianista tindrà el favor incondicional de la grada durant els 90 minuts de partit. Una afició que durant els últims dies ha anat fent-se a la idea de que la crítica ja no serveix per fer reaccionar a este equip que viu a la deriva. Les xarxes socials han sigut la prova fefaent de que l’esperit valencianiste heretat de pares a fills continua intacte i amb una salut de ferró tot i la crua situació esportiva actual. Les hores prèvies al duel serviran per tractar de que Mestalla i els seus 50000 espectadors marquen el primer gol de la vesprada de diumenge.

El rival, ja sap el que es trobar-se a este, la nostra afició, d’ungles. El Sevilla ja va conèixer la part més dura de Mestalla en una de les visites més dolces dels de Nervión. Va ser a les semifinals de l’Europa League del 2013. Allí, Mestalla va recrear les seues millor nit de principis de segle XX. La història d’esta vesprada serà ben diferent. Uns lluitant per no caure als inferns del futbol espanyol i els altres apurant les seues opcions d’accedir a la ronda prèvia de la Lliga de Campions.

Per a que els objectius dels d’Emery continuen intactes, guanyar per primera volta lluny del Pizjuán en Lliga es tornarà com menjar i respirar. Ho té fàcil si veiem que és Mestalla enguany, però el factor Europa, el qual destacaven a principis de setmana, marcarà una tendència més parell de l’encontre. I es que tot i que va ser la primera victòria a domicili del 2016, l’eliminatòria recent de Lliga Europa entre sevillistes i l’Athletic Club hauria de fer-se notar en pro dels blanquinegres.

Per tal de superar als andalusos, Pako Ayestarán a pogut tindre als seus pupils concentrats únicament en el duel de Lliga, perfilant i preparant la defensa i l’atac més òptim possible. André, Fuego, Enzo, Mina… seran de la partida, tot el contrari de l’home més determinant arribat el passat gener, Denis Cheryshev. El rus haurà de seguir en la seua posada a punt de cara a la resta de duels que esperen com el del Camp Nou, Getafe o Vila-real.

Unai per el seu costat, no podrà racionalitzar als seus per tal de repartir esforços, les baixes i les sancions li obliguen a continuar amb un bloc que en Lliga, la setmana passada va deixar-se els punts davant la Reial Societat però que en canvi va saber traure mig bitllet per a semis a la seua visita de dijous a San Mamés.

Si el VCF vol deixar d’estar pendent al que fan els seus veïns de classificació, una victòria davant el Sevilla atorgaria una bona dosi de aire per cimentar la primera pedra cap a la salvació rotunda, després d’això ja arribarà el moment de parlar de govern.