+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-RSO: Un partit amb més de 3 punts en joc

Per Pere Alapont · 01 Març, 2015

València i Real Societat s’enfronten en horari matinal a l’estadi de Mestalla en un partit que es preveu bona cosa d’interessant. S’espera una gran entrada al santuari valencianista, en un horari que no desagrada a l’aficionat i en el dia en què s’inicien les “mascletaes” a la capital del Túria. Ambient festiu assegurat. Això sí, els de Nuno han d’eixir obligatòriament concentrats en anar a per la victòria, a ser possible, amb menys patiment que l’última aconseguida a casa contra el Getafe i al mateix horari de hui.

Sobre l’herba, Negredo serà qui ocupe la punta d’atac, ja que Alcácer segueix lesionat i no s’espera la presència de Rodrigo Moreno com a únic membre a la davantera. La titularitat d’André Gomes està en l’aire després de no haver entrenat durant gran part de la setmana i el trivot al centre del camp podria estar format per Fuego, Parejo i Enzo Pérez, amb l’algerià Feghouli en banda dreta, que recuperaria una plaça en l’onze inicial.

Davant estarà l’irregular pero capacitada Reial Societat de David Moyes, equip que s’ha emportat tres victòries de les seues tres últimes victòries a Mestalla i botxí de Mauricio Pellegrino. Els 3 punts, per tant, són vitals per a consolidar-se en la quarta plaça i gaudir d’una vesprada de futbol que encara podria augmentar el valor d’una suposada victòria blanquinegra.