+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-ROM: Prova de nivell abans de la cita amb la Champions

Per Pere Alapont · 08 Agost, 2015

El futbol torna a Mestalla i l’expectació és màxima. El València Club de Futbol es presenta davant els seus en el clàssic partit estiuenc de presentació que aquest any tindrà com a convidat a la Roma, un històric i atractiu rival.

El dia de la presentació de l’equip sempre és especial, i més enllà de disfrutar d’un interessant partit de futbol, la gent té ganes de veure de ben prop als nous jugadors del conjunt valencianista. Mat Ryan, Danilo Barbosa, Santi Mina i Bakkali viuran aquest esdeveniment per primera volta davant més de 40.000 espectadors. I és que aquest és el nombre d’entrades que ja han sigut retirades per a una jornada que començarà a les 19 hores.

A eixa hora s’obriran les portes de Mestalla i a poc a poc començaran a presentar-se als jugadors de l’Acadèmia, a les xiques del femení i, com a novetat, a les noves seccions de futbol sala i futbol platja de l’entitat blanquinegra. A les 20 hores serà el torn de la presentació del primer equip, amb el morbo de veure com reaccionarà el públic quan s’anuncie per megafonia el nom de Nicolás Otamendi i aquest bote al camp.

Finalment, el partit entre València i Roma està previst que arranque a les 21.30 hores i serà el moment, ara sí que tocaria, de veure un equip que carbure millor del què s’ha vist en pretemporada i que done una imatge i un resultat positiu que augmente la moral de la plantilla i de l’afició.

TrofeuTaronja TrofeuTaronja2