+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-LPA: El punt d’inflexió

Per Pere Alapont · 21 Novembre, 2015

Quan va acabar fa dos setmanes a Vigo el partit entre Celta i València, l’entrenador dels blanquinegres va afirmar que la golejada que s’acabava d’aconseguir contra els gallecs encara no significava res i que el vertader punt d’inflexió seria el partit contra el Las Palmas a Mestalla. Doncs bé, eixe partit ha arribat i s’ha de reafirmar la millora vista en l’últim encontre.

Visita el coliseu de l’avinguda de Suècia la Unió Esportiva Las Palmas, avant penúltim classificat que ja ha canviat d’entrenador i que necessita començar a sumar de a 3 si no vol condemnar-se al pou de la Segona Divisió massa prompte. Quique Setién, entrenador dels canaris, és optimista i parla de “mantenir un nivell d’intensitat” si es vol guanyar al València.

Però als locals no els queden més excuses i tot el que no siga adjudicar-se els 3 punts en la nit de hui seria un drama i un problema seriós per a un equip que, a més, té el pròxim dimarts un partit molt important de Lliga de Campions a Sant Petersburg. És moment de definir d’una vegada per totes si el València 15/16 va anar cap amunt o si per contra seguirà deixant molts dubtes.

Alineació 11 titular - laspalmas