+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-LLE: El derbi més transcendent dels últims temps

Per Pere Alapont · 13 Abril, 2015

Mestalla viurà hui a partir de les 20.30 el que possiblement siga el derbi amb més objectius en joc dels últims anys. Els locals necessiten una victòria sí o sí per a tornar a prendre distàncies amb el seu perseguidor, el Sevilla, el qual ja ha igualat a punts als de Nuno. Els d’Orriols, per la seua banda, marxarien satisfets del coliseu de l’Avinguda de Suècia amb un punt que els donara aire en la seua lluita per la salvació i per fugir de les places de descens.

Les mirades estaran posades també en el col·legiat encarregat d’arbitrar l’encontre, el senyor Iglesias Villanueva, que tractarà de suavitzar el calentet ambient dels últims dies amb una correcta i justa actuació.

Respecte als jugadors amb què comptaran ambdós entrenadors, la baixa més destacada per als blanquinegres serà la de Piatti, lesionat a Bilbao i que segurament siga substituït per l’argentí Rodrigo De Paul. I per a Lucas Alcaraz, tècnic llevantinista, serà impossible comptar amb Juanfran, sancionat per acumulació d’amonestacions, amb Pape Diop, que es troba lesionat, ni amb Rafael, Nikos, Xumetra, Pedro López i Jason per decisió tècnica.

Alineació 11 vs llevant