+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA València CF – Llevant: Batalla a Mestalla

Per Pere Alapont · 31 Octubre, 2015

El derbi de la ciutat de València torna un any més, i en aquesta ocasió ho fa en un moment difícil per als seus dos contrincants. Tant València Club de Futbol, que passa per un mal moment pel que fa a resultats, com Llevant, que és cuer, es juguen l’honra i la possibilitat de prendre un respir degut als asfixiants resultats que venen arrossegant des de l’inici de temporada.

Serà un duel que tindrà totes les mirades posades a les banquetes. Per una banda, el qüestionat Nuno ocuparà la banqueta valencianista davant una afició que ha perdut molta de la confiança que tenia posada en ell. La pressió serà major després d’haver tornat a deixar fora de la convocatòria a De Paul i a Álvaro Negredo, i la credibilitat del portugués està en joc un cap de setmana més. I per part del Llevant, s’estrenarà Rubi al banc granota després de l’adéu de Lucas Alcaraz amb la intenció de traure als d’Orriols de les places que actualment ocupa i que envien a l’infern.

Mestalla presentarà una gran entrada, tant per la part local com dels visitants, i la igualtat al terreny de joc està assegurada. El nou entrenador blaugrana ja ha avisat que a la seua plantilla no li va a afectar la classificació en aquest encontre i Nuno ha manifestat el seu pensament que el València és millor equip. Rivalitat en tots els aspectes, sana, però que cada vegada va a més. Així és el derbi de la Capital del Túria.

Alineació 11 titular - llevant