+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-GET: No valen errades

Per Pere Alapont · 15 Febrer, 2015

Mestalla estrena hui davant el Getafe l’horari matinal dels diumenges. Les famílies i els amics acudiran a les 12 del migdia a Mestalla acabats d’esmorzar i de segur que tots esperaran fer gana per a la paella mentre veuen una nova victòria dels seus. Hui del València s’espera una victòria que, en principi, no hauria de costar i per cap ment passa que l’equip puga deixar-se algun punt.

La victòria d’ahir del Sevilla contra el Còrdova ha fet que els andalusos recuperen momentàniament la quarta i valuosa plaça de la classificació, que enguany estarà ben cara i disputada fins el final. És per això que si els de Nuno volen optar a un lloc en la pròxima Lliga de Campions no poden permetre’s cap errada en partits com el de hui.

Del que es veurà sobre l’herba de Mestalla, els locals presentaran algunes novetats en l’onze a causa de les baixes d’Alcácer i André Gomes. Negredo serà de la partida i la titularitat de Rodrigo De Paul sona amb força, així com la d’Enzo Pérez. Per part dels madrilenys, Quique Sánchez Flores no podrà comptar amb el valencià Vicent Guaita per lesió ni amb altres homes com Lafita, Valera, Yoda o Diawara. L’ex valencianista Alexis Ruano sí que podrà estar hui a Mestalla i enfrontar-se una vegada més a la seua antiga esquadra, amb la qual va guanyar una Copa del Rei.