+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-DEP: València, hui no es falla

Per Pere Alapont · 13 Març, 2015

El València s’enfrontarà hui davant el Deportivo de La Corunya amb el clar i únic objectiu d’aconseguir els 3 punts, gitar-se tercer en la classificació i esperar que l’Atlètic de Madrid es deixe algun punt en la seua visita de dissabte a l’Espanyol. En cas de guanyar-li al Dépor, el conjunt de Mestalla viuria unes Falles tranquil·les, tan sols amb els sobresalts de les traques i pensant ja en el desplaçament a Elx.

L’horari de divendres, previ a l’inici de la festa gran valenciana, sembla que ha sigut encertat -ja era hora- per la Lliga, tot i que abans pensem que ha sigut un capritx del calendari que un bon gest de cara als valencians per part de Javier Tebas. Siga com siga, el coliseu de l’Avinguda de Suècia tornarà a presentar, de segur, una magnífica entrada, amb una afició amb ganes de futbol i de festa.

Pel que respecta al terreny de joc, Nuno no podrà comptar amb Mustafi, que acompleix cicle d’amonestacions, ni amb Javi Fuego, al qual Apel·lació no ha retirat la segona targeta groga que va vore al Vicente Calderón. Els 19 corunyesos citats per Víctor Fernández viatjaran hui mateix a la capital del Túria.

Alineació 11 vcf-depor