+  ACTUALITAT  

PRÈVIA VCF-CEL: A 90 minuts de la Champions

Per Pere Alapont · 17 Maig, 2015

Ara sí. El València Club de Futbol està a només 90 minuts d’assegurar-se matemàticament estar en la prèvia de la pròxima edició de la Lliga de Campions. 3 punts contra l’equip que visita hui Mestalla, el Celta, suposarien la certificació de l’objectiu mínim que la plantilla s’havia marcat a inicis de temporada i la possibilitat de ser tercers. Una tercera plaça que passa per que el Barça s’emporte també els 3 punts que es disputa al Vicente Calderón contra l’Atlètic de Madrid. Eixe encontre, com tots els de la jornada, es celebrarà a les 19 hores, pel que la parròquia de Mestalla acudirà hui a l’estadi amb ganes de ràdio i auriculars. Un dia de futbol dels d’abans.

Davant d’ells, però, els de Nuno tindran un os dur, un equip que ja porta més d’una temporada demostrant que sap jugar bé al futbol i que ha complicat la vida als de dalt en més d’una ocasió. L’entrenador dels gallecs, el “Toto” Berizzo, no podrà comptar amb els lesionats Radoja, Planas ni Borja Oubiña, com tampoc amb els sancionats Augusto i Santi Mina. El seu homòleg, Nuno Espírito Santo, ha decidit deixar fora de la seua llista al brasiler Filipe Augusto i no podrà comptar, en aquest cas per sanció, amb Rodrigo Moreno.

A aquesta plantilla ja no se li pot exigir més aquest any. Exceptuant la desfeta copera, la imatge en Lliga ha sigut pràcticament impecable i on millor que davant la seua afició per a certificar i aconseguir el repte de tornar a la màxima competició continental de clubs.