+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-ALM: Destí Champions

Per Pere Alapont · 17 Gener, 2015

El València Club de Futbol es retroba amb la seua afició després de l’eliminació en Copa del Rei contra l’Espanyol a Barcelona. Aquesta trista anècdota quedarà de segur en l’oblit quan el baló comence a rodar. I és que des de hui, l’objectiu màxim, i podem dir que únic, del conjunt de Mestalla és la classificació per a la pròxima edició de la Lliga de Campions, i a ser possible per la via directa, és a dir, acabant la temporada en la tercera posició, cosa gens senzilla.

Contant el de hui davant l’Almeria, al València li resten 10 partits com a local, dels quals la visita que es preveu més complicada és la del Sevilla, precisament en la pròxima jornada. Els homes de Nuno han de tractar de guanyar-ho tot a casa i fer uns bons nombres també com a visitant. Sona exigent, però és el que hi ha. Ja ho va dir el míster ahir en roda de premsa: “Ara no valen excuses”.

Pel que fa a les convocatòries per a l’enfrontament de hui, la baixa més destacada en els valencianistes és la de Nicolás Otamendi, que s’ha quedat fora per molèsties al turmell esquerre. Qui torna a la convocatòria és l’argentí Zuculini, encara que no s’espera veure’l vestit de curt. Respecte als andalusos, el més ressenyable són les baixes de Jonathan i Thievy, que de la mateixa manera que Feghouli, es troben a la Copa África.