La millor informació del ValènciaCF en valencià

PRÈVIA: Valencia Basket vol acostar-se als quarts en Polkowice
,

PRÈVIA: Valencia Basket vol acostar-se als quarts en Polkowice

COMPARTIR

Valencia Basket viatja a Polònia per a mesurar-se al BC Polkowice en l’anada de huitens de l’Eurocup Women. L’equip taronja cerca traure el millor resultat possible a domicili abans d’afrontar el definitiu partit de tornada a la Fonteta la setmana vinent, a la recerca del bitllet a quarts de la competició europea.

Salvadores, Gómez i Carrera, baixes per al partit

Per a aquest partit Valencia Basket tindrà les baixes d’Ángela Salvadores, positiva per Covid-19, Anna Gómez, que pateix una lesió muscular en el sóleo que la mantindrà fora de les pistes per unes quatre setmanes i Raquel Carrera, que va ser intervinguda de la seua lesió de menisc i estarà fora el que resta de temporada. Rubén Burgos recupera per a aquest partit tant a Leticia Romero, que ja ha superat el Covid-19, i a Bec Allen, també recuperada d’un quadre gastrointestinal. Per a completar la plantilla han viatjat amb el primer equip fins a Polònia les jugadores de L’Alqueria Claudia Contell i Emily Kalenik.

Precedents

Valencia Basket ja coneix a aquest rival al qual ja s’ha enfrontat aquesta mateixa temporada. Coincidències de la vida, el BC Polkowice va ser l’equip davant el qual el conjunt taronja es va estrenar a la Fonteta al setembre en el primer partit de presentació de la història de la secció femenina. Un partit en el qual Valencia Basket es va lluir amb una gran victòria (77-61) en la qual la màxima anotadora va ser Marie Gülich amb 16 punts. El balanç d’aquesta temporada de l’equip de Rubén Burgos en la competició europea és de 9-1, amb només una derrota per dos punts en el partit d’anada de la Ronda de 16 a casa del Orman Genclik. Una derrota a la qual Valencia Basket va saber donar la volta a la Fonteta per a aconseguir el passe a aquesta ronda.