FEMENÍ  

PRÈVIA: UDG Tenerife – VCF Femení (Jornada 22)

Per Laura Alapont · 29 Febrer, 2020

El València Femení visitarà el camp La Palmera per medir-se a un sempre perillós UDG Tenerife. Ja són tretze les jornades que les de José Bargues acumulen sense aconseguir sumar els tres punts. Després de l’empat a zero a l’Antonio Puchades davant del Rayo Vallecano la situació és crítica, l’equip no aconsegueix ser eficaç de cara a porteria i la salvació exigeix aconseguir sumar a les illes.


Amb tota la plantilla disponible menys Alejandra Serrano i amb la novetat a la convocatòria de Pallás en porteria, les de Bargues es veuran les cares aquest dissabte a les 18:30 h amb un Granadilla que tampoc està vivint la seua millor temporada. L’equip tinerfeny és l’últim al qual el València va aconseguir guanyar amb els dos gols de Carol Férez i Zenatha Coleman, completant tota una volta sense aconseguir els tres punts.


María José és el principal perill a l’atac de Francisco Díaz, junt amb Martin Prieto, jugadora sempre perillosa al àrea. Tot això sumat al desequilibri Allegra Poljak i la jove Paola Hernández que està sent d’allò més destacat. Dos jornades sense encaixar gol amb una Enith que s’ha fet grans davall dels pals avalen a l’equip ché, no obstant això, necessitarà la millor versió d’un centre del camp sense idees i una Mari Paz Vilas que passa per una de les seues pitjors temporades de cara al gol.