FEMENÍ  

PRÈVIA: Torna el VCF Femení

Per Laura Alapont · 04 Desembre, 2020

Torna la Primera Iberdrola després de la parada per seleccions internacionals, l’equip de José Bargues viatja a la capital per mesurar les seues forces enfront del Madrid CFF, retorna la lliga aquest dissabte a les 13:00 h en el compromís corresponent a la Jornada 10.

Novament, l’equip valencianista juga com a visitant, el seu punt feble de la temporada ha estat lluny de l’Antonio Puchades on no suma tants bons números, guanyar fora de casa continua sent l’assignatura pendent, ja que no ho aconsegueix des de la primera jornada quan va rescatar els tres punts a Huelva.

Una victòria, dos empats i dues derrotes a domicili és el que sumen les valencianistes, mentre que a casa continuen invites amb dos empats i dues victòries. Per revertir la dinàmica visitaran la Matapiñonera, un camp on només ha aconseguit sumar l’Espanyol.

José Bargues no podrà comptar amb tota la plantilla, ja que ni Asun ni Carla Bautista podran viatjar, com tampoc ho faran Maria Ortiz i Kerlly Real, la lateral dreta és una de les baixes més sensibles per la seua presencia constant a l’onze. Mentre que, formen la convocatòria: Enith Salón, Noelia Gil, Berta Pujadas, Cristina Cubedo, María Jiménez, Esther Martín Pozuelo, Shannon Woeller, Bea Beltrán, Paula Guerrero, Torrodà, Marta Carro, Sandra, Salmi, Alejandra, Candela, Flor Bonsegundo, Júlia Aguado i Ellen Jansen.

Dinàmiques semblants les dels dos equips, el VCF Femení suma tretze punts i és sèptim, l’equip té la confiança de cara tot i que va patir a Sevilla per aconseguir sumar un empat. Les d’Óscar Fernández són tot un exemple d’eficàcia, amb dotze punts són novenes a pesar d’haver disputat tres partits menys.

Malgrat ser un equip poc golejador, la veterana Priscila Borja i la brasilera Valeria Cantuario són les seues principals armes, ambdues són un perill constant per a les defenses rivals i sumen tres gols cada una en el que portem de competició. Al centre del camp, Estela Fernández és el motor de l’equip sempre ben acompanyada per Sara Tui i Sílvia Rubio.

Tot això sumat a la fortalesa defensiva que ha aconseguit Óscar Fernández amb la parella de centrals Amanda Frisbie i Hickmann, junt amb l’exvalencianista Joyce Magalhães i Pinillos als laterals, fan del Madrid CFF un equip difícil enfront del qual sumar. Dur compromís per a un VCF Femení que vol reivindicar el seu bon nivell fora de casa.