+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA SPO-VCF: Els 3 punts no es poden escapar més

Per Pere Alapont · 12 Septembre, 2015

El València tindrà esta vesprada una complicada visita a un estadi que enguany torna a gaudir del futbol d’or espanyol amb tot el dret del món. El Molinón, un dels clàssics coliseus del futbol espanyol, serà testimoni del duel entre Sporting i València.

Cadascun dels equips arriba d’una forma prou diferent. Els asturians han demostrat ser sòlids i rocosos en les dos primeres jornades, aguantant fins i tot un 0 a 0 en la primera davant el Reial Madrid, i els valencians necessiten donar un colp damunt la taula que no es pot prolongar més després dels dos empats aconseguits en les primeres dates del campionat.

Pel que fa als protagonistes del joc, el València comptarà amb el debut del seu nou central, Aymen Abdennour, i de la tornada als terrenys de joc d’André Gomes, després d’haver estat lesionat des del final de la passada campanya. Per la seua part, Abelardo, entrenador sportinguista, ha citat 18 homes i podrà conformar un XI de garanties per a tractar de posar-li difícils les coses al València.

Alineació 11 titular SP